Birnen auf Orangensirup

1.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
3 Portion

Suroviny

  • Orangensaft frisch gepresst,
    (ca. 2 Orangen), Schale von 1 Orange
    240 g
  • Mineralwasser, kohlensäurehaltig
    120 g
  • Marsalawein
    60 g
  • Zimtstange
    1
    ½ TL Zimt, gemahlen
  • Birnen etwa 3 Birnen, halbiert, Kerngehäuse entfernt
    600 g
  • Zucker
    60 g
  • Vanilleeis
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 90.1 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 1953.7 kJ / 466.9 kcal
Tuk 11.4 g
Vláknina 7.5 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 85.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...