Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zucker
- 1 Blätterteig, ausgewallt, eckig, (42 cm x 26 cm)
Cremefüllung
- 2 Eier
- 50 g Zucker
- 2 EL Maisstärke
- 1 Päckchen Vanillezucker (10 g)
- 250 g Vollmilch
- 3 Gelatineblätter, 5 Minuten in kaltem Wasser eingeweicht, ausgedrückt
- 200 g Vollrahm, gekühlt
Fertigstellung und Glasur
- 2 EL Quittengelee
- 1 EL Wasser, heiss
- 5 Tropfen Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Nidletäfeli
2 Std.
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 Std. 20 Min
Zitronenroulade
3 Std.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 Std. 30 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Birewegge
28h
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Wiener Schoggi-Sablés
50 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min