Zařízení & příslušenství
全麥餅皮
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 塊
Suroviny
-
牛奶 全脂100 克
-
水60 克
-
中筋麵粉200 克
-
全麥麵粉100 克
-
油50 克
-
鹽¾ 茶匙
-
泡打粉¾ 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
259.7 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
829.3 kJ /
198.2 kcal
Tuk
7.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
29.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
世界的捲餅
15 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan