Bolachas de sêmola de milho com recheio de figo e nozes

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
25 unidades

Suroviny

Recheio
  • noz
    50 g
  • água
    50 g
  • figo seco cortado em pedaços
    200 g
  • manteiga à temperatura ambiente
    15 g
  • canela em pó
    1 c. chá de
  • cravinho
    1 pitada de
Massa
  • manteiga à temperatura ambiente
    100 g
  • sêmola de milho média
    250 g
  • farinha de milho
    50 g
  • sal
    1 pitada de
  • água
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 7.7 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 458.7 kJ / 109.6 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 14.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...