Zařízení & příslušenství
Ribs Kaldereta
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
-
garlic cloves5
-
red onions quartered30 g
-
oil30 g
-
pork spare ribs cut in pieces (3 cm)800 g
-
tomato sauce400 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
pork liver pâté80 g
-
fish sauce30 g
-
dried bay leaves3
-
water100 g
-
coconut cream200 g
-
carrots cubed (2 cm)100 g
-
potatoes cubed (2 cm)100 g
-
100 g cream cheese, cubed (1 cm)Cheddar cheese grated100 g
-
red peppers cubed (2 cm)100 g
-
green peppers cubed (2 cm)100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
990.9 mg
Protein
29.3 g
Kalorie
2646.7 kJ /
632.6 kcal
Tuk
50.7 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
21.1 g
Sacharidy
14.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Filipino Dishes
5 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pork Humba
Ninguna valoración
Ultimate Ice Blended Bandung
10min
French vanilla canelé
49h 5min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Chicken and Pork Adobo
40min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Pork and prawn dumplings
55min
Beef Stew in Bread Bowls
6h 30min
Laing
1h 50min