
Zařízení & příslušenství
Adobong Puti (White Adobo)
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
oil30 g
-
garlic cloves10
-
red onion quartered30 g
-
pork belly skin on, cut in cubes (5 cm)700 g
-
salt1 tbsp
-
white vinegar80 g
-
fish sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
dried bay leaves3
-
peppercorns1 tsp
-
water100 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
664.3 kcal /
2779.4 kJ
Protein
11.5 g
Tuk
66.9 g
Sacharidy
3.3 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
23.3 g
Sodík
1463.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Filipino Favorites
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní