Zařízení & příslušenství
Adobong Puti (White Adobo)
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
oil30 g
-
garlic cloves10
-
red onion quartered30 g
-
pork belly skin on, cut in cubes (5 cm)700 g
-
salt1 tbsp
-
white vinegar80 g
-
fish sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
dried bay leaves3
-
peppercorns1 tsp
-
water100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1463.9 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
2779.4 kJ /
664.3 kcal
Tuk
66.9 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
23.3 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Filipino Favorites
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní