Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spód
- 80 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia boków tortownicy
- 150 g herbatników pełnoziarnistych
Sernik
- 150 g cukru
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 750 g serka kremowego, śmietankowego, typu Philadelphia®, podzielonego na kawałki
- 30 g mąki pszennej, tortowej
- 3 jajka
- 250 g śmietany, 18% tłuszczu
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1756.1 kJ / 419.7 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 23.6 g
- Tuk
- 33.9 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 331.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Sernik z ciastkami Oreo®
9 godz. 30 min
Sernik crème brûlée
10 godz. 15 min
Sernik baskijski
3u. 15min
Sernik kokosowo-czekoladowy
10 godz. 25 min
Sernikobrownie z malinami
6 godz. 40 min
Sernik truskawkowy na zimno
8 godz. 30 min
Sernik gianduia
11 godz.
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8 godz.
Sernik z ricotty z jabłkami
6 godz.
Tarta à la banoffee pie
2 godz. 40 min
Sernik tiramisu
12 Std. 15 Min