Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Base y discos de praliné
- 350 g de azúcar
- 120 g de agua
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 120 g de granillo de almendra cruda
Caramelo y montaje
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- 65 g de confeti de azúcar para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1294 kJ / 310 kcal
- Protein
- 4.88 g
- Sacharidy
- 50.47 g
- Tuk
- 9.79 g
- Vláknina
- 1.09 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho genovés
1h 50min
Macarons
2h 30min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Merengue suizo
10 min
Profiteroles
2 Std.
Glaseado blanco
5min
Cuencos de masa choux con helado
6h 30 min
Casita de Navidad
6 Std.
Tortilla Alaska
1h 15min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25h 40min
Masa choux
2 Std.
Milhojas de dulce de leche
3 Std.