Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos (53-63 g c/u)
Base y discos de praliné
- 350 g de azúcar
- 120 g de agua
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 120 g de granillo de almendra cruda
Caramelo y montaje
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- 65 g de confeti de azúcar para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1294 kJ / 310 kcal
- Protein
- 4.88 g
- Sacharidy
- 50.47 g
- Tuk
- 9.79 g
- Vláknina
- 1.09 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baño de azúcar
5min
Bombones de gianduja
1h
Semiesferas de chocolate con mousse de Toblerone® y crema de chocolate blanco
17 godz. 20 min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Masa choux
2h
Baguette
3h 45min
Bombones de toffee
3u. 15min
Herraduras de mazapán
1h
Cronuts con salsa de toffelate
6 Std.
Bombón helado de chocolate
5h
Macarons
2h 30min
Bizcocho plancha de chocolate
30min