排骨炖酸菜

排骨炖酸菜

4.3 27 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 猪肋排 切块
    200 克
  • 料酒
    10 克
  • 酱油
    15 克
  • 中式酸菜 选着东北酸菜,切小块
    300 克
  • 500 克
  • 切成葱花
    2 支
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10.7 g
Kalorie 663 kJ / 148 kcal
Tuk 10.1 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 3.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...