Zařízení & příslušenství
排骨炖酸菜
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉1 茶匙
-
猪肋排 切块200 克
-
料酒10 克
-
酱油15 克
-
中式酸菜 选着东北酸菜,切小块300 克
-
水500 克
-
葱 切成葱花2 支
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.7 g
Kalorie
663 kJ /
148 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
3.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína