牛肉糜炒西兰花

牛肉糜炒西兰花

3.3 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 牛肉肉糜
    120 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 料酒
    20 克
  • 西兰花 切小朵
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 706.9 mg
Protein 17.8 g
Kalorie 715 kJ / 171 kcal
Tuk 8.5 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 7.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...