Zařízení & příslušenství
牛肉糜炒西兰花
Příprava 10min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
牛肉肉糜120 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
料酒20 克
-
西兰花 切小朵300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
706.9 mg
Protein
17.8 g
Kalorie
715 kJ /
171 kcal
Tuk
8.5 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
7.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常牛肉料理
8 recepty/-ů
Čína
Čína