牛肉糜炒西兰花
TM6 TM5

牛肉糜炒西兰花

3.3 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 120 克 牛肉肉糜
  • ½ 茶匙 盐 ,约3克
  • 20 克 料酒
  • 300 克 西兰花 ,切小朵

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
715 kJ / 171 kcal
Protein
17.8 g
Sacharidy
7.4 g
Tuk
8.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
706.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty