Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g gluten-free bread flour
- 15 g fresh yeast
- 370 g milk
- 1 tsp fine sea salt
- 50 g butter, diced, plus extra for greasing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1592 kJ / 381 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1h 15min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 min