Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 300 g water
-
1
tsp dried instant yeast
nebo 10 g fresh yeast -
1
tsp sugar
nebo barley malt extract - 50 g extra virgin olive oil
- 500 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for greasing
- 200 g potatoes, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
- 1 - 2 pinches coarse sea salt, for sprinkling, to taste
- 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2706 kJ / 642 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1189.9 mg
Alternativní recepty
Garlic Cheddar Biscuits
30 min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45 min
Mystery Soup
55min
Olive Bread Rolls
2 godz.
Focaccia
3h
Mini Oregano Focaccias
3h 40 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Wholemeal Focaccia
2 godz. 35 min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 godz.
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Onion Focaccia
3h 20 min
Turkish Flatbreads
2 Std. 10 Min