Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.3 (40 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 300 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    nebo 10 g fresh yeast
  • 1 tsp sugar
    nebo barley malt extract
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g strong white bread flour
  • 2 tsp fine sea salt
  • extra virgin olive oil, for greasing
  • 200 g potatoes, thinly sliced (1-2 mm) (see tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, for sprinkling, to taste
  • 1 - 2 sprigs rosemary, needles only, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2706 kJ / 642 kcal
Protein
19 g
Sacharidy
100 g
Tuk
17 g
Vláknina
5.1 g
Sodík
1189.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty