Zařízení & příslušenství
Potato and Rosemary Focaccia
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 35min.
4 portions
Suroviny
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water300 g
-
10 g fresh yeastdried instant yeast1 tsp
-
barley malt extractsugar1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
-
potatoes thinly sliced (1-2 mm) (see tip)200 g
-
coarse sea salt for sprinkling, to taste1 - 2 pinches
-
rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1189.9 mg
Protein
19 g
Kalorie
2706 kJ /
642 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
100 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chocolate and Raspberry Tarts
2hod. 50min.
Carrot and Apple Cake
1hod. 30min.
Focaccia
3hod.
Bolivian Rice Pilaf
45min.
Marble Cake
2hod. 10min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3hod. 40min.
Plum and Almond Traybake
1hod. 5min.
Three cheese pides
1hod. 40min.
Galaktoboureko
1hod. 35min.
Carrot Cake
2hod. 30min.
Tomato Focaccia
3hod.