Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten
- 300 g Zucker
- 500 g Weißweinessig
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3151 kJ / 752 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 165 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfe Pflaumensauce
50min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Pflaumensirup
25 min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2h 15 min
Bellini-Konfitüre
40 Min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 min
Rhabarber-Chutney
1h 30 min
Zwetschgen-Chutney
50min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 min
Birnen-Chutney
50min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min