
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 250 g rote Johannisbeeren abgezupft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Peperoni, rot halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten
- 300 g Zucker
- 500 g Weißweinessig
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 752 kcal / 3151 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 165 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2hod. 15min
Erdbeerchutney
35min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25min
Zucchini-Relish
35min
Rhabarberkonfitüre mit Pistazien
30min
Rhabarber-Konfitüre
30min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30min
Bratapfelkonfitüre
1hod. 30min
Birnen-Chutney
50min
Rhabarber-Chutney
1hod. 30min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min