Zařízení & příslušenství
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
2 Schraubgläser
Suroviny
-
Zwiebel halbiert1
-
rote Johannisbeeren abgezupft250 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Peperoni, rot halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten1
-
Zucker300 g
-
Weißweinessig500 g
-
neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas
Protein
6 g
Kalorie
3151 kJ /
752 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
7.4 g
Sacharidy
165 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Johannisbeergelee
25 λεπτ.
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1ωρ. 30 λεπτ.
Birnen-Chutney
50 λεπτ.
Rhabarber-Chutney
1ωρ. 30 λεπτ.
Radieschengrün-Pesto
5 λεπτ.
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 λεπτ.
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 λεπτ.
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 λεπτ.
Zucchini-Ketchup
1ωρ.
Paprika-Tomaten-Chutney
1ωρ.
Scharfe Pflaumensauce
50 λεπτ.
Brombeer-Zwiebel-Chutney
6ωρ. 50 λεπτ.