Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- Orangenschale, dünn abgeschält, von 1/4 Orange, unbehandelt
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 500 g Brombeeren
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2566 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 141 g
- Tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25 min
Rhabarber-Erdbeer-Konfitüre
30min
Kirschkonfitüre
25 min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Rhabarber-Konfitüre
30min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 20min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Zwetschgenmus
1h