Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1000
g Himbeeren, frisch
nebo 1000 g Himbeeren, TK, aufgetaut - 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2571 kJ / 614 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 137 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango-Himbeer-Konfitüre
20 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 min
Erdbeer-Rhabarber-Konfitüre mit Basilikum
2h 20min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25min
Erdbeer-Mango-Konfitüre
30 min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Beeren-Mix-Konfitüre
1h
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min