
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1000
g Himbeeren, frisch
nebo 1000 g Himbeeren, TK aufgetaut - 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 614 kcal / 2571 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 137 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20min
Bellini-Konfitüre
40min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Erdbeer-Holunderblüten-Konfitüre
20min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25min