Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Rosinen
- 4 EL Rum
- 1 Zitrone, Schale ½ Zitrone abgeschält, Saft ausgepresst
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1000 g Äpfel, in Stücken
- 50 g Mandelstifte
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 geh. TL Zimt, gemahlen
- 20 g Mandellikör (z.B. Amaretto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2748 kJ / 651 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 134 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.5 g
Alternativní recepty
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 Min
Glühwein-Konfitüre
20 Min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 Min
Bratapfel-Konfitüre
40min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30min
Rhabarber-Vanille-Likör
45min
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 Min
Kiba-Gelee
25 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40min
Pflaumenlikör
20 Min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 Std.
Apfel-Gewürz-Konfitüre
30min