Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Dinkelkörner
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 EL Zucker
- 380 g Buttermilch, zimmerwarm
- 300 g Weizenmehl Type 550
- 2 TL Salz
- 1 EL Fenchelsamen
- 50 g Haselnüsse
- 75 g Walnusshälften
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 378 kJ / 90 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karotten-Walnuss-Brot
2h
Dunkles Landbrot
3 Std.
Walnussbrot
2 Std. 40 Min
Dinkel-Buttermilch-Brot
2u. 30min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Sesambrot
2h
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1 Std.
Dinkel-Möhren-Brot
1u. 40min
Dinkel-Malz-Brot
1u. 40min
Körnerbrot
1u. 40min
Vollwertbrot
2u. 20min