Zařízení & příslušenství
巧克力夏洛特蛋糕
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 25min.
1 個
Suroviny
-
蛋4 顆
-
鹽1 小撮
-
黑巧克力 切塊(約2公分)250 克
-
牛奶60 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整20 - 30 克
-
蘭姆酒50 克
-
水200 克
-
手指蛋糕20 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
73 g
Kalorie
13889.4 kJ /
3322.8 kcal
Tuk
185.4 g
Vláknina
35.5 g
Sacharidy
260.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
對巧克力上癮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan