巧克力夏洛特蛋糕
TM5 TM6

巧克力夏洛特蛋糕

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 4 顆 蛋
  • 1 小撮 鹽
  • 250 克 黑巧克力 ,切塊(約2公分)
  • 60 克 牛奶
  • 50 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 20 - 30 克 冰糖粉 ,依個人喜好調整
  • 50 克 蘭姆酒
  • 200 克 水
  • 20 根 手指蛋糕

Nutriční hodnoty
na 1 個
Kalorie
13889.4 kJ / 3322.8 kcal
Protein
73 g
Sacharidy
260.5 g
Tuk
185.4 g
Vláknina
35.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty