Zařízení & příslušenství
草莓優格乳酪蛋糕
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
12 片
Suroviny
-
奶油 切塊60 克
-
消化餅120 克
-
草莓 切片,可多備一些裝飾用200 克
-
鮮奶油200 克
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化150 克
-
原味優格250 克
-
糖80 克
-
天然香草精2 小撮
-
吉利丁粉5 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
2.8 g
Kalorie
869 kJ /
207 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜蜜下午茶
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
莓好派對
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan