草莓優格乳酪蛋糕

草莓優格乳酪蛋糕

4.7 27 rating
Příprava 20min.
Celkový 4hod. 30min.
12 片

Suroviny

  • 奶油 切塊
    60 克
  • 消化餅
    120 克
  • 草莓 切片,可多備一些裝飾用
    200 克
  • 鮮奶油
    200 克
  • 奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化
    150 克
  • 原味優格
    250 克
  • 80 克
  • 天然香草精
    2 小撮
  • 吉利丁粉
    5 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 片

Protein 2.8 g
Kalorie 869 kJ / 207 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...