Zařízení & příslušenství
日式水羊羹
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 35min.
1 完整食譜
Suroviny
-
寒天粉2 大匙
-
水1000 克
-
紅豆沙 剝碎,分成小塊250 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
冰塊50 克
-
日本太白粉1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
46.5 g
Kalorie
3079 kJ /
736 kcal
Tuk
1.4 g
Vláknina
24.8 g
Sacharidy
138.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品家常餐桌
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan