Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g chilled water
- 1 tbsp gelatine powder
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 100 g raw sugar
- 500 g thickened cream
- 270 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g Pink Moscato wine
- 2 drops natural pink food colouring (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 10874.5 kJ / 2589.2 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 136.8 g
- Tuk
- 215 g
- Nasycený tuk
- 125.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 278.5 mg
Alternativní recepty
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25óra 15p
Nougat
3h 45min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30hod. 25min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Crème brûlée
7h
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1h
Pavlova
6h