Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 1000 g carne seca cortada em tiras médias
- 20 g coentros
- 1000 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g óleo, mais q.b. p/ untar
- 300 g tomate em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 pitada de sal (volitelně)
Puré de mandioca
- 50 g queijo mozarela
- 800 g mandioca cortada em pedaços
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g manteiga
- 200 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3532 kJ / 845 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bobó de camarão
45min
Salpicão de frango com maçã
3h 10 min.
Salpicão de frango
40min
Bolo de mandioca com coco
1h 15min
Escondidinho de carne seca
1h 55 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Creme de milho verde
25min
Kibe assado
1h 20min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2u. 20min
Sorvete de flocos
4h 25min
Bolo de milho cremoso
45min