Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 1000 g carne seca cortada em tiras médias
- 20 g coentros
- 1000 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g óleo, mais q.b. p/ untar
- 300 g tomate em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 pitada de sal (volitelně)
Puré de mandioca
- 50 g queijo mozarela
- 800 g mandioca cortada em pedaços
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g manteiga
- 200 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3532 kJ / 845 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de mandioca com coco
1h 15min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1h 10min
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min
Creme de milho verde
25 Min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Quibebe
35 Min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Bolo de milho cremoso
45 Min
Feijão tropeiro
25 Min
Bobó de camarão
45 Min
Bolo de fubá
50 Min