Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 1000 g carne seca cortada em tiras médias
- 20 g coentros
- 1000 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g óleo, mais q.b. p/ untar
- 300 g tomate em pedaços
- 1 pitada de pimenta
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 pitada de sal (volitelně)
Puré de mandioca
- 50 g queijo mozarela
- 800 g mandioca cortada em pedaços
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g manteiga
- 200 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3532 kJ / 845 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 49 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feijoada à brasileira
6h
Brigadeirão
2j 30 menit
Feijão tropeiro
25min
Farofa de castanhas portuguesas
35min
Feijão tropeiro
13 godz. 15 min
Salpicão de frango
40min
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Pão de batata recheado
1h 25min
Molho vinagrete
15 min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min