Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de empada
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
-
80
g banha
nebo 80 g manteiga -
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 1 frango partido em pedaços (1000 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 10 g molho de soja (volitelně)
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 ½ cubo de cubo de caldo de galinha (para 0,5 l) - 1 pitada de pimenta
- 60 g farinha
- 2 gemas de ovo batidas
- 1 ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 575 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pirão de frutos do mar
1h 10min
Massa aerada (podre)
20min
Molho branco
20min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Molho Béchamel (versão rápida)
10min
Mousse de chocolate
3j 20 menit
Quiche Lorraine
50min
Purê de batata
50min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55min
Bacalhau com manteiga cítrica
Keine Bewertungen
Almôndegas com molho de tomate
40min
Farinha de rosca grossa
5 Min