Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Hartweizengrieß
- 230 g Wasser
-
15
g Hefe (⅓ Würfel)
nebo ½ Pck. Trockenhefe - 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung
-
150
g Salsiccia, ohne Pelle, in Stücken (3-4 cm)
nebo 150 g Bratwurst, roh, ohne Pelle, in Stücken (3-4 cm) - 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Ricotta
- 100 g Eiertomaten, ohne Kerne, in Würfeln (5 mm)
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- ¼ - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 625 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Neapolitanischer Kranz
2 Std. 15 Min
Blätterteig, schnell
2 Std.
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1 Std. 45 Min
Trofie
1h
Mini-Focacce Phantasie
2h 5 min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 Std.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20 phút
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 Min
Tschebureki
1h 20 phút
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min