Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Hartweizengrieß
- 230 g Wasser
-
15
g Hefe (⅓ Würfel)
nebo ½ Pck. Trockenhefe - 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung
-
150
g Salsiccia, ohne Pelle, in Stücken (3-4 cm)
nebo 150 g Bratwurst, roh, ohne Pelle, in Stücken (3-4 cm) - 2 EL natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 180 g Ricotta
- 100 g Eiertomaten, ohne Kerne, in Würfeln (5 mm)
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- ¼ - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 625 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teigtaschen mit Paprika und Tomate
2h
Krapfen mit Aprikosen-Frischkäse-Füllung
4h
Teigtaschen mit Sauerkraut und Fisch
2h 30 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Partysonne
1h
Fleischbällchen im Reismantel
2h
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1h 45min
Sauerkraut-Schnecken
1h 45min
Teigtaschen alla Romana
1h 15 min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2h
Hefeschnecken
1h 40min
Blätterteig, schnell
2h