Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 70 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Milch
- ¼ Würfel Hefe (10 g), zerkrümelt
- 30 g Zucker
- 3 Zitronen, Bio, 3 TL Schale dünn abgerieben, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Mehl
- 1 Prise Salz
Sirup
- 1 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 150 g Zucker
- 150 g Wasser
- 2 Stängel Zitronengras, in groben Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 750 kJ / 179 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Za´atar-Brot
1h 40min
Haselnusstorte
3h 15min
Beschwipste Cookies
40 min
Pandoro
4h 20min
Focaccia di Mandorla
2h
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6 Std. 30 Min
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26 Std. 45 Min
Pizza mit Salsiccia
2h 40min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5h 30min
Chapatis
1h
Eclairs
2h 30min