Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Schweineschmalz
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe -
½
TL Zucker
nebo ½ TL Backmalz - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 EL natives Olivenöl zum Bestreichen und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 200 g Fontinakäse, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 100 g Salami, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Käsestangen
40 Min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35min
Mini-Calzonen
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1 Std.
Pizzabrot
2h
Käse-Schinken-Stangen
1 Std.
Mini-Fladenbrote
2 Std. 20 Min
Gemüse mit Basilikum-Bagna-Fredda
50 Min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3h 30min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1 Std. 20 Min
Peperoni-Baguettes
1 Std. 30 Min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 Std. 40 Min