Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 120 g Schweineschmalz
- 250 g Wasser
-
⅓
Würfel Hefe (15 g)
nebo ½ Pck. Trockenhefe -
½
TL Zucker
nebo ½ TL Backmalz - 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 2 EL natives Olivenöl zum Bestreichen und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 100 g gekochter Schinken, gewürfelt
- 200 g Fontinakäse, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 100 g Salami, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 896 kJ / 214 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Käse-Blätterteig-Röllchen
1h 40 min
Vier-Käse-Pizza
1h 40 min
Schinkenswirls
1h 20 min
Pizzette "Tricolore"
1 godz. 30 min
Gefüllte Croissants
1h 20 min
Apfeltaschen
2 Std. 40 Min
Mini-Fladenbrote
2h 20 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40 min
Hackfleisch-Pita
1h 5min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10 min
Flammkuchen, klassisch
1h
Käse-Schinken-Stangen
1h