Pizzabrot mit Schinkenspeck und Fontina-Käse

Pizzabrot mit Schinkenspeck und Fontina-Käse

4.4 16 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
16 Scheiben

Suroviny

Teig
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Schweineschmalz
    120 g
  • Wasser
    250 g
  • Hefe (15 g)
    ⅓ Würfel
    ½ Pck. Trockenhefe
  • Zucker
    ½ TL
    ½ TL Backmalz
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Salz
    1 TL
Füllung und Fertigstellung
  • natives Olivenöl zum Bestreichen und etwas mehr zum Einfetten
    2 EL
  • Schinkenspeck, gewürfelt
    100 g
  • gekochter Schinken, gewürfelt
    100 g
  • Fontinakäse in Würfeln (ca. 1 cm)
    200 g
  • Salami in dünnen Scheiben (1-2 mm)
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 11 g
Kalorie 896 kJ / 214 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...