Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Baguette
3h 45min
Vanilleeis
12h
Nudelteig
1 Std.
Lyoner
12h
Chinesische Törtchen
2h 45min
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 Std. 30 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2h
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17óra
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Bandnudeln
55 min