Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Baguette
3h 45min
Nudelteig
1h
Ravioli mit Hackfleisch
1h
Nudelteig ohne Ei
1hod. 35min
Frühlingsröllchen
30 min
Teig für Wan Tans
1h 15 min.
Zwiebelringe
20min
Garnelenbällchen
30 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1h
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1h 45min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min