
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley leaves only
- 10 g fresh coriander leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned drained
- 1 Tbsp pickled capers drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 25 g
- Kalorie
- 142.3 kcal / 595.3 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 0.4 g
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20hod. 45min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Hollandaise Sauce
15min
Basil Pesto
10min
Beurre Blanc
20min
Creamy French Dressing
5min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min
Chimichurri
5min