Zařízení & příslušenství
Salsa Verde
Příprava 10min.
Celkový 10min.
175 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 25 g
Protein
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tuk
15 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Add Some Sauce!
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Béarnaise Sauce
20min.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Tartare Sauce
10min.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2hod.
Hollandaise Sauce
15min.
Hollandaise Sauce
15min.
Bordelaise Sauce
55min.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5hod. 15min.
Asian Vinaigrette
5min.
Creamy French Dressing
5min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.