Zařízení & příslušenství
Salsa Verde
Příprava 10min.
Celkový 10min.
175 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 25 g
Protein
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tuk
15 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Add Some Sauce!
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Béarnaise Sauce
20min.
Tartare Sauce
10min.
Béchamel Sauce
15min.
Tahini and Beetroot Dip
1hod. 15min.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min.
Béchamel Sauce
15min.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48hod.
Asian Vinaigrette
5min.
Creamy French Dressing
5min.
Chocolate Orange Mousse
2hod. 20min.
Sumac and Tahini Houmous
10min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.