Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 25 g
- Kalorie
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Béarnaise Sauce
20min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Peppercorn Sauce
30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Beurre Blanc
20min
Aïoli
5min
Creamy French Dressing
5min
Tartare Sauce
10min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Chimichurri
5min