Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 25 g
- Kalorie
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Café de Paris butter
25 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Asian Vinaigrette
5 min
Caesar salad dressing
10 Min
Gazpacho
1h 15min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Miso Marinade
10 Min
Chimichurri
5 min