Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 150 g extra virgin olive oil
- 15 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 10 g fresh coriander, leaves only
- 6 anchovy fillets, tinned, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 1 garlic clove
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp red wine vinegar
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 25 g
- Kalorie
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.4 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Asian Vinaigrette
5 Min
Pesto with Rocket and Chilli
10 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Chimichurri
5 Min
Aïoli
5 Min