
Zařízení & příslušenství
Salsa Verde
Příprava 10min
Celkový 10min
175 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Nutriční hodnoty na 25 g
Kalorie
142.3 kcal /
595.3 kJ
Protein
1.4 g
Tuk
15 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Add Some Sauce!
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko