Zařízení & příslušenství
Salsa Verde
Příprava 10min.
Celkový 10min.
175 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 25 g
Protein
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tuk
15 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Add Some Sauce!
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Posset
2hod. 40min.
Asparagus Risotto
45min.
Béarnaise sauce
20min.
Béarnaise Sauce
20min.
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Pesto with Rocket and Chilli
10min.
Brandy Butter
10min.
Artichoke & Butter Bean Dip
10min.
Creamy French Dressing
5min.
Sumac and Tahini Houmous
10min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.