Zařízení & příslušenství
Salsa Verde
Příprava 10min.
Celkový 10min.
175 g
Suroviny
-
extra virgin olive oil100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only15 g
-
fresh coriander leaves only10 g
-
anchovy fillets, tinned drained6
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
garlic clove1
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 25 g
Protein
1.4 g
Kalorie
595.3 kJ /
142.3 kcal
Tuk
15 g
Sacharidy
0.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Add Some Sauce!
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1hod. 15min.
Béarnaise Sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Fresh Pasta Dough
1hod.
Hollandaise Sauce
15min.
Beurre Blanc
20min.
Asian Vinaigrette
5min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min.
Aïoli
5min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.
Chimichurri
5min.