
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
-
100
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 450 g sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)
- 1000 g water plus extra for cooking gnocchi
- 150 g plain flour plus extra for dusting
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
Gorgonzola Sauce
- 20 g plain flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 20 g unsalted butter
- 300 g milk
- 100 g Gorgonzola piccante, cut in pieces
- 2 Tbsp fresh chives finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 430 kcal / 1808 kJ
- Protein
- 16.2 g
- Tuk
- 13.8 g
- Sacharidy
- 58 g
Alternativní recepty
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Fresh Pasta Dough
1hod.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1hod. 40min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1hod. 5min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Spinach and Ricotta Ravioli
1hod. 30min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2hod.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1hod. 20min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min