Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini all'olio
3h 10min
Il pane di Altamura
4h
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Baguette tradizionale
15h 35min
Panini al latte
4h 50min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3h 10min