Zařízení & příslušenství
Pagnotta casereccia
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 10min.
10 porzioni
Suroviny
-
350 g di acqua
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0, + q.b.600 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
7 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane al rosmarino
10hod. 55min.
Rosette
5hod. 20min.
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min.
Nodini mediterranei
3hod. 50min.
Bauletti integrali allo speck
5hod. 15min.
Panini integrali alle erbe
4hod. 45min.
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Pane pugliese
29hod. 20min.
Il pane di Altamura
4hod.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Panini all'olio
3hod. 10min.