
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 213 kcal / 891 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane tipo ciabatta
26hod.
Panini al latte
4hod. 50min
Corona bordolese
5hod. 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Il pane di Altamura
4hod.
Rosette
5hod. 20min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Panini all'olio
3hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min