Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
nebo 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Rosette
5h 20 min.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Panini venostani
3 Std.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Panini rosette
23h 20min
Polka (pane francese)
5h