Zařízení & příslušenství
Pagnotta casereccia
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 10min.
10 porzioni
Suroviny
-
350 g di acqua
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0, + q.b.600 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
7 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Panini al latte
4h 50min
Rosette
5h 20min
Pane con farina di mais
5h 5min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane toscano con lievito madre
5h
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Corona bordolese
5h 20min
Il pane di Altamura
4h
Fette biscottate
5h 50min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3h 10min