Zařízení & příslušenství
Pagnotta casereccia
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 10min.
10 porzioni
Suroviny
-
350 g di acqua
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0, + q.b.600 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
7 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane tipo ciabatta
26hod.
Lievito madre
72hod. 15min.
Rosette
5hod. 20min.
Pane con farina di mais
5hod. 5min.
Attorcigliati al sale marino
3hod. 15min.
Pane di patate
3hod.
Panini integrali alle erbe
4hod. 45min.
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min.
Il pane di Altamura
4hod.
Pane pugliese
29hod. 20min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.