Zařízení & příslušenství
Pagnotta casereccia
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 10min.
10 porzioni
Suroviny
-
350 g di acqua
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0, + q.b.600 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
7 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tuk
0.6 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pane e panini
61 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min.
Panini al latte
4hod. 50min.
Pane pugliese
29hod. 20min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Pane con farina di mais
5hod. 5min.
Ciriola romana
10hod. 50min.
Mantovanine
2hod. 45min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Panini all'olio
3hod. 10min.
Rosette
5hod. 20min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Il pane di Altamura
4hod.