Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Piadina romagnola
15 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Focaccine all'origano (TM6)
3 Std. 45 Min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min