
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olive nere denocciolate
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 442 kcal / 1849 kJ
- Protein
- 10.5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con patate e rosmarino
2hod. 35min
Focaccine fantasia
2hod. 5min
Focaccia croccante
2hod. 10min
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Pizza Margherita
2hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia pugliese
1hod. 10min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.