Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
nebo 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1h 30min
Il pane di Altamura
4h
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20min
Pane di avena con semi di zucca
3u. 50min
Pane multicereali
17h 30 min
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min