Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
nebo 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roggenbrot (pane austriaco)
3h 30min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4hod.
Pane di grano saraceno
2h 35min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Filone di segale
4hod.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3u. 40min
Pane di segale
3 Std. 20 Min