
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
- 500 g di yogurt greco bianco
- 15 g di miele millefiori
- ½ stecca di vaniglia i semini estratti
- 10 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Coulis ai mirtilli
- 50 g di mirtilli + q.b.
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 5 - 10 foglioline di menta fresca lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 226 kcal / 945 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 18.8 g
- Sacharidy
- 9.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6hod. 15min
Coulis di fragole
20min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3hod. 10min
Panna cotta
6hod. 30min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6hod. 30min
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3hod. 50min
Bicchierini integrali con yogurt e mela
1hod.
Confettura di fragole al balsamico
1hod.
Gelato al torrone
10hod. 20min
Semifreddo mandorlato
8hod. 20min
Panna cotta ai mirtilli
6hod. 30min
Panna cotta al caffè
4hod. 20min