Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo allo yogurt
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 20 g di zucchero a velo
- 500 g di yogurt greco bianco
- 15 g di miele millefiori
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
Coulis ai mirtilli
- 50 g di mirtilli + q.b.
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
- 5 - 10 foglioline di menta fresca, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6h 30min
Bavarese alla liquirizia
5h 15 min
Semifreddo pesche e albicocche
3u. 35min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Salsa ai porri caramellati
30min
Cheesecake al pesto genovese
9 Std.
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Bicchierino variegato al ribes rosso
2h 30min
Budino allo yogurt e frutta fresca
3h 10 min.
Tartufini ricotta e cacao
45min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11 Std. 40 Min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min