Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 150 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di miele, preferibilmente di acacia
- 120 g di zucchero
- 40 g di grappa
- 130 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 130 g di fichi secchi a pezzi
- 70 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (volitelně)
- zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta sbrisolona
55 Min
Ciambella del mugnaio
40min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1 Std. 35 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Fugassa veneta
4h
Fregolotta al radicchio
1h 50min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Zaleti
1h
Pane dolce con frutta secca
2 Std.
Schiaccia campigliese
55 Min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 Std. 30 Min
Biscotti zaeti
55 Min