
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 150 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di miele preferibilmente di acacia
- 120 g di zucchero
- 40 g di grappa
- 130 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 130 g di fichi secchi a pezzi
- 70 g di gherigli di noci tritati grossolanamente
- 1 cucchiaino di semi di finocchio (volitelně)
- zucchero a velo (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 283 kcal / 1184 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 9.5 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7hod.
Fugassa veneta
4hod.
Muffin noci e mele renette
50min
Gubana
3hod. 45min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1hod. 30min
Fritole veneziane
2hod. 40min
Biscotti zaeti
55min
Zaleti
1hod.
Torta di grano saraceno e lampone
1hod. 35min
Plumcake sciroppato
55min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50min
Torta alla macedonia di frutta
1hod. 30min