Mocha ice cream cake with Champagne snaps

Mocha ice cream cake with Champagne snaps

4.8 24 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 9hod. 40min.
12 slices

Suroviny

Coffee almond base
  • raw sugar
    80 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    400 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg white
    1
  • instant granulated coffee
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • slivered almonds lightly toasted
    60 g
Coffee chocolate top
  • raw sugar
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    300 g
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    200 g
  • egg yolk
    1
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • brewed espresso coffee
    2 tbsp
Champagne snaps
  • butter for greasing
  • flaked almonds
    40 g
  • raw sugar
    130 g
  • champagne (see Tips)
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 64.2 mg
Protein 6 g
Kalorie 1992 kJ / 476.1 kcal
Tuk 34.1 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 18.2 g
Sacharidy 37.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...