![Caramel, date and walnut bundt Caramel, date and walnut bundt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f7b8708-554f-4ffa-9447-2459ff619834/Derivates/7cc8e510-a28e-4201-83a2-491c8f82a3d9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramel sauce
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown sugar
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp natural vanilla extract
Bundt
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 150 g pitted dates
- 300 g water
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 150 g raw sugar
- 3 eggs
- 1 tsp ground cinnamon
- 170 g self-raising flour
- 35 g desiccated coconut
- 150 g walnuts, halved, plus extra chopped for decorating
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1335.3 kJ / 317.9 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 256.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apricot Danish slice
40 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Triple layer bundt cake
1 godz. 30 min
Bee sting cake
6h 50min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Almond and pear tart
40 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.
Caribbean carrot cake
2h 10min