Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 2 łyżki soli
- 600 g ziemniaków, nieobranych, średniej wielkości
Farsz
- 200 g czerwonej cebuli, pokrojonej na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 35 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 30 g czerwonego wina, wytrawnego
- 300 g kaszanki, bez skóry, pokrojonej na kawałki
Kniszki
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia blachy
- 1 czubata łyżeczka mąki ziemniaczanej
- 140 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i dłoni
- 2 jajka
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1857.8 kJ / 444 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 45.7 g
- Tuk
- 22.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 3086.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Czebureki
2 Std. 35 Min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1h 10min
Pamoczka grodzieńska
5min
Groszek z jajkiem
1h
Kibiny litewskie
25min
Karbinadle z żymłą
35min
"Dżem" bekonowy
1 Std. 20 Min
Bryjka jęczmienna z boczkiem i cebulą
50min
Knedle bawarskie
1h
Bieszczadzkie fuczki z cebulą
45 min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1h 40min
Karbonatki
30 min