Zařízení & příslušenství
紅蘿蔔果醬
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
1 完整食譜
Suroviny
-
紅蘿蔔 去皮、切塊400 克
-
5 顆 百香果, (約70克),取汁液柳橙 (約60克),取汁液、少許皮絲3 顆
-
檸檬汁15 克
-
冰糖粉200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
4.6 g
Kalorie
4103 kJ /
980 kcal
Tuk
2.1 g
Vláknina
10.6 g
Sacharidy
244.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan