Zařízení & příslušenství
美式肉桂餡
Příprava 5min.
Celkový 5min.
500 克
Suroviny
-
無鹽奶油 切塊,室溫軟化140 克
-
細砂糖280 克
-
蛋 約1顆蛋56 克
-
肉桂粉32 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 克
Sodík
94.5 mg
Protein
9.2 g
Kalorie
9574.1 kJ /
2290.4 kcal
Tuk
121.7 g
Vláknina
17.2 g
Nasycený tuk
500.7 g
Sacharidy
306.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵包職人-吳克己
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan