Zařízení & příslušenství
焦糖與榛果巧克力奶油抹醬
Příprava 20min.
Celkový 40min.
1 完整食譜
Suroviny
-
鮮奶油80 克
-
焦糖醬180 克
-
海鹽 依個人喜好調整1 茶匙
-
玉米粉1 茶匙
-
香草豆莢 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽1 根
-
奶油 置於室溫軟化95 克
-
榛果 放入烤箱以160°C烘烤10分鐘60 克
-
白巧克力 剝碎70 克
-
冰糖粉100 克
-
牛奶45 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Protein
18.8 g
Kalorie
11482 kJ /
2744 kcal
Tuk
175.6 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
288.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Andrea義式魔法甜點
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan