焦糖與榛果巧克力奶油抹醬
TM5 TM6

焦糖與榛果巧克力奶油抹醬

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 80 克 鮮奶油
  • 180 克 焦糖醬
  • 1 茶匙 海鹽, 依個人喜好調整
  • 1 茶匙 玉米粉
  • 1 根 香草豆莢, 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽
  • 95 克 奶油, 置於室溫軟化
  • 60 克 榛果, 放入烤箱以160°C烘烤10分鐘
  • 70 克 白巧克力, 剝碎
  • 100 克 冰糖粉
  • 45 克 牛奶

Nutriční hodnoty
na 1 份食譜
Kalorie
11482 kJ / 2744 kcal
Protein
18.8 g
Sacharidy
288.8 g
Tuk
175.6 g
Vláknina
5.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty