Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g di farina per torte + q.b. per spolverizzare
- 400 g di burro molto freddo a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 200 g di farina manitoba
- 180 g di acqua molto fredda
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 180 g di cioccolato al latte a pezzi (da 10 g)
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 41.45 g
- Sacharidy
- 28.91 g
- Tuk
- 22.29 g
- Vláknina
- 1.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù
5 godz. 40 min
Pizza Margherita
2 godz.
Girelle al cioccolato
9 Std. 40 Min
Palline di pane fritte
3 godz. 15 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Biscottini ad occhio di bue
1 Std. 10 Min
Ventagli di pasta sfoglia
1h 20 min
Biscotti scacchiera
1h 20 min
Croissant francese
5h 20 min
Muffin con gocce di cioccolato
1h
Crostata bigusto
1h 55min
Crostata alla crema di cioccolato
1 godz. 45 min