Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g di farina per torte + q.b. per spolverizzare
- 400 g di burro molto freddo a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 200 g di farina manitoba
- 180 g di acqua molto fredda
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 180 g di cioccolato al latte a pezzi (da 10 g)
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 41.45 g
- Sacharidy
- 28.91 g
- Tuk
- 22.29 g
- Vláknina
- 1.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Danubio dolce
3h 25min
Bomboloni al forno
3h 35 min
Diamanti al cioccolato
7hod. 30min
Torta Bimby®
1ωρ. 50 λεπτ.
Pizza Margherita
2 Std.
Tortine sorpresa
12 Std.
Briochele
6 godz.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Coppette biscotto
20min
Torta crema e cioccolato
1h 35min
Baguette dolce
4h 30min
Croissant francese
5h 20min