Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pan di Spagna già pronto o come da ricetta base
- 200 g di pasta di mandorle già pronta o come da ricetta base, colorata di verde
- 1 dose di glassa di zucchero già pronta o come da ricetta base
- 100 - 150 g di cioccolato fondente a pezzi, a seconda del gusto
- 250 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora (o ricotta vaccina)
- 60 g di acqua
- 40 g di brandy
Ultimare la preparazione e decorare
- 100 g di frutta candita mista intera a piacere (ciliegie, arancia, cedro, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 85.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Zucchero a velo
5 Min
Profiteroles
2 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 25 Min
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 godz.
Calzoncini con i ceci
2h 15min
Savoiardi morbidi
40 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Cassata gelato
11h 20 min