Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto babà
- 200 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 60 g di burro a pezzi (1-2 cm) + q.b. per imburrare
- 5 g di sale
- 15 g di zucchero semolato
- 2 petali di rose essiccati
- 12 g di lievito di birra fresco
- 180 g di uova (di cui 90 grammi congelate, vedere consigli)
Bagna alle rose
- 1000 g di acqua
- 400 g di zucchero semolato
- 150 g di Maraschino
- 5 g di acqua di rose
- 1 stecca di vaniglia intera
Termine della preparazione
- gelatina neutra q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2473 kJ / 591 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta caprese di Luca Montersino
1 Std. 25 Min
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Babà napoletano
3 Std.
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2 Std.
Pasta di mandorle
1 Std. 30 Min
Raffioli napoletani
45 Min
Cestino centrotavola
5h
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Torta Babà napoletana
8h