
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto babà
- 200 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 60 g di burro a pezzi (1-2 cm) + q.b. per imburrare
- 5 g di sale
- 15 g di zucchero semolato
- 2 petali di rose essiccati
- 12 g di lievito di birra fresco
- 180 g di uova (di cui 90 grammi congelate, vedere consigli)
Bagna alle rose
- 1000 g di acqua
- 400 g di zucchero semolato
- 150 g di Maraschino
- 5 g di acqua di rose
- 1 stecca di vaniglia intera
Termine della preparazione
- gelatina neutra q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 591 kcal / 2473 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 106 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Profiteroles al limone
1hod. 45min
Minnuzze di Sant'Agata
7hod. 30min
Birnen-Senf
30min
Babà analcolico alle fragole
3hod. 30min
Raffioli napoletani
45min
Struffoli
1hod.
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Babà napoletano
3hod.
Arancini ai frutti di mare
2hod.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3hod. 30min
Sfogliatelle frolle
2hod. 30min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min