
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pedaços de carne, sem nervos cortados em pedaços
- 300 g mistura de legumes (ex.: cebola, cenoura, talo de salsão, aipo), cortados em pedaços
- 4 ramos de ervas aromáticas variadas (ex.: sálvia, alecrim), só as folhas
- 1 dente de alho
- 150 g sal grosso
-
30
g vinho tinto
nebo 30 g água - 1 folha de louro seco
- 1 pitada de cravinho em pó
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 76.3 kcal / 319.4 kJ
- Protein
- 9.5 g
- Tuk
- 1.2 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Sodík
- 7374.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Salada de lentilha com romã
2hod. 30min
Creme de inhame e ervilha
40min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1hod.
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Sorvete de banana com chocolate
4hod. 10min
Moqueca de camarão
20min
Salada de beterraba
10min
Maionese
5min
Iogurte natural
14hod.
Caldo de legumes
45min
Claras em neve
5min