Caldo de carne

Caldo de carne

5.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
800 g

Suroviny

  • pedaços de carne, sem nervos cortados em pedaços
    300 g
  • mistura de legumes (ex.: cebola, cenoura, talo de salsão, aipo), cortados em pedaços
    300 g
  • ervas aromáticas variadas (ex.: sálvia, alecrim), só as folhas
    4 ramos de
  • dente de alho
    1
  • sal grosso
    150 g
  • vinho tinto
    30 g
    30 g água
  • folha de louro seco
    1
  • cravinho em pó
    1 pitada de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 7374.4 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 319.4 kJ / 76.3 kcal
Tuk 1.2 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...