Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa da pizza
- 30 g azeite extravirgem
- 220 g água à temperatura ambiente
-
1
c. chá de açúcar
nebo 1 c. chá de malte em pó -
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco (8 g) - 400 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura Margherita
- 200 g queijo mozzarella, cortado em pedaços
- 250 g tomate pelado em pedaços, enlatado
- 2 - 3 pitadas de sal, a gosto
- 1 c. sopa de azeite extravirgem
- 10 - 15 folhas de manjericão fresco, rasgadas em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pizza de cogumelos com queijos
27 godz.
Polenta cremosa
50min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Framboesa Spritz
Žádné hodnocení
Soufflé de queijo
50min
Raspadinha de limão
10 min
Ketchup de tomate
1h 15 min
Tiramisù
5h 20min
Sorvete de baunilha
Žádné hodnocení
Quiche Lorraine
50min
Ratatouille
40min
Risoto com queijo parmesão
30min