
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa da pizza
- azeite de oliva extra virgem para untar
- 220 g água à temperatura ambiente
-
1
c. chá de açúcar
nebo 1 c. chá de malte em pó -
20
g fermento biológico fresco esfarelado
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco esfarelado - 400 g farinha de trigo mais q.b. para polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura Margherita
- 200 g queijo muçarela cortado em pedaços
- 250 g tomate pelado em pedaços enlatado
- 2 - 3 pitadas de sal a gosto
- 1 c. sopa de azeite de oliva extra virgem
- 10 - 15 folhas de manjericão fresco rasgadas em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 607 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 4 g