Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa da pizza
- 30 g azeite extravirgem
- 220 g água à temperatura ambiente
-
1
c. chá de açúcar
nebo 1 c. chá de malte em pó -
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
nebo 2 c. chá de fermento biológico seco (8 g) - 400 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura Margherita
- 200 g queijo mozzarella, cortado em pedaços
- 250 g tomate pelado em pedaços, enlatado
- 2 - 3 pitadas de sal, a gosto
- 1 c. sopa de azeite extravirgem
- 10 - 15 folhas de manjericão fresco, rasgadas em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
Žádné hodnocení
Verrine de Frutas Vermelhas
Žádné hodnocení
Arroz de Festa
Žádné hodnocení
Granola de Castanhas
50min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
Žádné hodnocení
Cuscuz de carne seca
Žádné hodnocení
Mini quiche de palmito e manjericão
1h 25min
Quentão
35min
Coleslaw
10 min
Baguete
3h 45 min
Ratatouille
40min
Minestrone
45min