Trança

Trança

4.8 8 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
30 fatias

Suroviny

  • manteiga cortada em pedaços, mais q.b. para untar
    50 g
  • leite
    300 g
  • fermento biológico fresco esfarelado
    20 g
    2 c. chá de fermento biológico seco, (8 g)
  • açúcar
    20 - 60 g
  • farinha de trigo
    550 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • ovo levemente batido, para pincelar
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fatia

Protein 3 g
Kalorie 391 kJ / 93 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...