Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- q.b. manteiga para untar
- 240 g água
-
1
c. chá de fermento biológico seco (4 g)
nebo 10 g fermento biológico fresco (4 g) - 30 g açúcar mascavo
- 30 g manteiga
- 500 g farinha de trigo
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.8 g