Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp
- 600 g braising steak, diced (2 cm)
- 2 Tbsp Madras curry powder
- 50 g tomato purée
- 300 g water, or enough to cover meat
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo ½ tsp meat stock paste, crumbled - 2 Tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 982.1 kJ / 234.7 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 298.9 mg
Alternativní recepty
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Prawn Bhuna
30min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Lamb Keema with Peas
1h
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Chicken Tikka Masala
45min
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min