Zařízení & příslušenství
Beef Madras
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
298.9 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
982.1 kJ /
234.7 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
4.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6hod. 30min.
Chicken Garam Masala
50min.
Quick Lamb Dhansak
45min.
Chicken and Mushroom Balti
50min.
Quick Lamb Dhansak
50min.
Butter Chicken
50min.
Pork Vindaloo
4hod.
Kofta Curry
1hod. 10min.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1hod. 15min.
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min.
Chicken Jalfrezi
1hod.
Cape Malay Chicken Curry
1hod.