
Zařízení & příslušenství
Beef Madras
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
6 portions
Suroviny
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
234.7 kcal /
982.1 kJ
Protein
22.5 g
Tuk
14.5 g
Sacharidy
4.8 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sodík
298.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

A Taste of India
72 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko