Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 5 Eier, getrennt
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 40 g Mehl
- 40 g Speisestärke
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Aprikosenkonfitüre
- 100 g Schmand
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 600 g Puderzucker
- 75 g Wasser
- 15 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 851 kJ / 203 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanille-Buttercreme-Torte
7 Std.
Frankfurter Kranz
6 Std.
Schokoladencreme (Ganache)
20min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5 Std. 30 Min
Donauwellen
2h 30min
Zitronen-Biskuitrolle
5h
Mirrorglaze-Cake-Pops
4 Std. 40 Min
Erdbeer-Ganache-Pralinen
2h 30min
Eierlikör-Candy Cake
3 Std.
Quadratische Eierlikör-Torte
1 Std. 40 Min
Donuts deluxe
2h 30min
Baumkuchenspitzen
1 godz. 20 min