Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
Teig
- 3 Eier
- 125 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
- 3 gestr. TL Backpulver, z.B. Backin von Dr. Oetker
- 75 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker, z.B. von Dr. Oetker
Füllung und Fertigstellung
- 1 Pck. Vanille-Tortencreme-Pulver, z.B.Tortencreme Vanilla von Dr. Oetker
- 200 g Butter, sehr weich, in Stücken
- 200 g Sahne, kalt
- 150 g Eierlikör
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- Öl zum Einfetten
- 75 g Zucker
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken, z.B. Dr. Oetker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Bananen-Eierlikör-Torte
11 Std. 40 Min
Rumtorte
4h
Vanille-Buttercreme-Torte
7h
Lübecker Nusstorte
4h 15min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3u.
Champagner-Trüffel-Torte
14h
Kloster-Cremetorte
12óra
Weihnachtliche Opernschnitte
1u. 50min
Eierlikör-Candy Cake
3u.
Erdbeer-Donauwelle
2 Std. 30 Min
Petit fours
3u.
Flockentorte
2h 25min