Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
Teig
- 3 Eier
- 125 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 150 g Mehl
- 3 gestr. TL Backpulver, z.B. Backin von Dr. Oetker
- 75 g Zucker
- 1 Pck. Vanillezucker, z.B. von Dr. Oetker
Füllung und Fertigstellung
- 1 Pck. Vanille-Tortencreme-Pulver, z.B.Tortencreme Vanilla von Dr. Oetker
- 200 g Butter, sehr weich, in Stücken
- 200 g Sahne, kalt
- 150 g Eierlikör
- 150 g Aprikosenkonfitüre
- Öl zum Einfetten
- 75 g Zucker
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken, z.B. Dr. Oetker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Petit fours
3h
Eierlikör-Gugelhupf mit Schokoguss
4 Std.
Festlicher Gewürzkuchen
96u.
Johannisbeerkranz
6 godz.
Melonen-Käsekuchen
3 godz. 45 min
Marzipanschnitten
2h
Liebesgedicht
5h 30min
Maracuja-Schmand-Torte
4 godz. 45 min
Eierlikör-Candy Cake
3h
Prinzregententorte
3h 30min
Weiße Schokoladen-Pistazien-Torte
9h
Mascarpone-Apfel-Torte
6 godz.